Quote van de week: “Jij ziet dingen die er niet zijn” “Er zijn dingen die jij niet ziet”- Weerloos!

Sorry carnaval

By 06:30

Sorry carnaval,

Eigenlijk besta jij al heel erg lang en heet je eigenlijk Vastenavond. Carnaval is een katholiek feest, die drie dagen duurt. Daarna moet je 40 dagen vasten tot Pasen. Vroeger was dat heel gewoon, nu heb je een nieuwe naam, 'Carnaval het zuipfeest'. De enige weekenden waar mensen zich helemaal lam kunnen zuipen en zich kunnen gedragen alsof ze een slet zijn, omdat het carnaval is. Want al die carnaval pakjes voor meisjes/vrouwen zijn eigenlijk korter dan kort, want als ze bukken dan zie je alles al. Alle jongens en meisjes die hun respect helemaal vergeten zijn, omdat ze gewoon te veel drank op hebben. Daarna misdragen ze zich op de carnaval avonden en zoenen ze met alles wat los en vast zit.
Maar ondanks al dat andere heb je toch nog mooie wagens en optochten op je dagen. Want er zijn ook veel mensen, die jouw niet als smoes nemen om zich te misdragen. Maar die lekker zichzelf blijven en geen rare dingen uithalen. Er zijn ook heel veel meisjes die geen korte jurkjes/rokjes dragen, die gewoon 'netjes' gekleed zijn. Hoewel ik er wel even bij wil zeggen, dat ik niet iedereen een slet vind hoor..♥ En er zijn ook veel jongens die gewoon zijn. Voor die mensen zou je carnaval heel geweldig moeten maken.Liefs <3>

Ps, dit is niet geschreven voor een bepaald persoon, meer in het algemeen. Onthoud goed dat het mijn mening is en het niet mijn bedoeling is om iemand te kwetsen.

You Might Also Like

3 reacties

  1. Vroeger vond ik carnaval ook echt leuk, tegenwoordig draait het erom om zoveel mogelijk drank in 1 uur te drinken, beetje jammer. Vind carnaval daardoor ook niet meer zo tof. Zie het nu meer als een lekkere week vakantie ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook helemaal niks met carnaval, bovendien vieren we het in Rotterdam niet echt groots!
    x

    BeantwoordenVerwijderen