Quote van de week: “Jij ziet dingen die er niet zijn” “Er zijn dingen die jij niet ziet”- Weerloos!

Soundcloud #1

By 19:30

Soundcloud is naast Spotify een van mijn favoriete muziek sites. Op Soundcloud kun je in vergelijking met Spotify juist veel gemakkelijker remixes vinden. Daarom gebruik ik Soundcloud eigenlijk alleen voor remixes. Spotify gebruik ik dan eigenlijk alleen maar voor de 'standaard' muziek. Ik luister het allerliefste deep/melodic/tropical house, daarnaast is trap ook wel heel erg leuk af en toe. Hieronder wil ik graag een paar van mijn favoriete liedjes delen met jullie.


Je kunt mij volgen op Soundcloud --> Heleenhttp://soundcloud.com/heleenduli


De liedjes van James Bay zijn zo leuk altijd. Dit is een tropical remix van het liedje Let it go. Ik vind het zo leuk en zo lekker zomers klinken.


Moombahteam trad bij het het Gala van de bovenbouw op. Sindsdien vind ik ze echt heel erg gaaf. Eerst was dit liedje alleen in de mixtape te vinden en het was een heel erg kort stukje. Heel jammer, maar gelukkig hebben ze er een full song van gemaakt! Heel fijn.

Weer een tropical remix. Mensen kunnen het 'lelijk' vinden en 'verkrachting' van het nummer. Maar eigenlijk vind ik het wel heel erg lekker klinken. Het liedje is een ander jasje gestoken en het is veel meer een 'dance' nummer geworden.

Teenage Crime is eigenlijk al een heel oud liedje. Een liedje die ik vroeger heel veel luisterde. Toen ik hem dus tegen kwam op soundcloud was ik al meteen fan de remix!

Moombahton, af en toe heel erg fijn om naar te luisteren. Dit is een remix van sexy als ik dans, eigenlijk vind ik hem stiekem heel leuk. Je wilt meteen dansen!

Liefs,

You Might Also Like

0 reacties