Quote van de week: “Jij ziet dingen die er niet zijn” “Er zijn dingen die jij niet ziet”- Weerloos!

Toffe Duitse muziek

By 21:02


Als ik de hitlijsten op spotify door scroll van de verschillende landen, merk ik dat in Duitsland veel meer Duitstalige muziek heeft dan Nederland. Eerst kon ik Duitse muziek echt helemaal niet waarderen vooral die Duitse hoempapa muziek, vre-se-lijk. Maar naar een beetje zoeken door de hitlijsten heb ik een paar toffe Duitse-muziek liedjes gevonden. Wees maar niet bang, het zijn echt toffe liedjes en geen hoempapa muziek ;). Lees en luister je snel verder?

So wie du bist, Motrip Feat. Lary. 

Ik vind de beat echt heel tof en vooral als die heeeel hard staat dan klinkt de bass echt lekker. Het is een rap liedje en het refrein is gezongen.

Bye Bye, Cro

Cro is een rapper/zanger die echt toffe liedjes maakt. Mijn nichtjes die in Duitsland wonen hadden mij al een keer getipt over een liedje van hun. Maar met mijn domme kop bleef ik volhouden dat ik Duitse muziek verschrikkelijk vond. Nu vind ik Cro echt leuk en er zitten echt toffe liedjes bij. Een leuk weetje, Cro herken je altijd aan het panda masker.

Lieblingsmensch, Namika

Lieblingsmensch is echt een heel vrolijk liedje. Als je het hoort krijg je er echt een zomer-gevoel bij en je wilt hem zo harder zetten als die op de radio zou zijn.

Unter Meiner Haut, Gestört aber GeiL Feat. Koby Funk, Wincent Weisss 

Dit liedje heeft een beetje een techno, house stijl en ik vind hem echt heel fijn om naar te luisteren.

Astronaut, Sido Feat. Andreas Bourani


Luister jij wel eens Duitse nummers en weet jij nog een tof Duits nummer? Let me know!

Liefs, Heleen

You Might Also Like

0 reacties