Quote van de week: “Jij ziet dingen die er niet zijn” “Er zijn dingen die jij niet ziet”- Weerloos!

Stilstaan #1

By 06:00

De tijd tikt maar door en door en wij, wij gaan ook maar door en door. Soms is het wel even fijn en goed om even stil te staan in je leven of in de dingen die je doet. Gister was het ook zo'n momentje dat ik even stilstond en besefte hoe snel de tijd wel niet gaat.

Nu ben ik met school bezig met mijn einde van mijn eerste project periode van 10 weken. 10 Weken zijn zo lang, maar voor mijn gevoel duurde het veel korter. Misschien komt dat ook wel doordat ik veel reis en een strak schema heb. Ik moet elke dag naar Zwolle en weer terug, dus ik maak ook lange dagen. Als ik dan thuis kom, kan ik even wat doen en dan moet ik eigenlijk ook weer naar bed.

In 10 weken school heb ik ook zoveel geleerd. Ik heb veel geleerd over nieuwe adobe progamma's maar ook over hoe je met de lange schooldagen om moet gaan. Afgelopen maandag heb ik mijn eindschouw gehad en voor mijn gevoel ging het prima. Het kon wel wat beter want ik was veel dingen vergeten te vertellen, maar alsnog hele positieve & leerzame feedback. De feedback kan ik weer omzetten in bepaalde doelen voor het volgende project.

In de herfstvakantie ga ik met mijn familie leuke dingen doen. Daarnaast hoop ik dat ik nog wat tijd heb om met vrienden iets te doen.

Wat gaan jullie doen?

Liefs,
Heleen


You Might Also Like

0 reacties